Chat with us, powered by LiveChat
Post bilde

Lei din egen superyacht og oppfyll drømmen med SeaDream Yacht Club!

For den store anledningen, eller når du ønsker å hedre noen litt ekstra, er SeaDreams superyachter et spennende alternativ. I en egen flytende oase på sjøen er det lett å bli bortskjemt!

Den såkalte superyachten er en type yacht som skiller seg fra andre yachter på grunn av sin størrelse, sine fasiliteter og sin eksklusivitet.

I motsetning til et hotellopphold tilbyr superyachten en tilbaketrukket tilværelse. Dyktig mannskap sørger for kvalitet i hver minste lille detalj underveis.

Lei en kokk som sørger for sørger for deilige måltider. Nyt et stort utvalg av viner og champagne, samt friske cocktails. Alt er inkludert om bord!

SeaDreams superyachter, som rommer 56 suiter og kan ta med opptil 112 gjester, kan chartres i Middelhavet eller i Karibien. Seilingsruten og varighet tilpasses kundens ønsker og behov. Besøk avsidesliggende asurblå bukter, eller øyer som er utilgjengelige for masseturismen. Opplev vakre steder du ikke trodde fantes. Med superyachten er verden litt mer tilgjengelig, og du får kontakt med naturen på en helt egen måte.

Fyrverkeri ved midnatt, intimkonsert på dekk, yoga ved soloppgang eller golf i ettermiddagsbrisen? Slipp kreativiteten løs! Det er kun fantasien som setter grenser på hvilke aktiviteter du kan fylle dagene med.

Superyachten er med andre ord perfekt for deg som ønsker å invitere venner, familie eller forretningspartnere til en spesiell feiring. Enten det er en bursdagsfest, bryllup, jubileum eller en firmatur.

Daglig leder i Connections, Marianne Reistveit, er så heldig å ha fått oppleve SeaDreams tilbud flere ganger. Hun kan nås på telefon for de som ønsker å høre mer om denne litt annerledes opplevelsen!

Velkommen om bord i SeaDream

USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet