Finn kom susende inn i våre liv en sen vinternatt på Lien Fjellgård. Med bestemte skritt og blikket målrettet mot Connections-familien – som på dette tidspunktet var samlet ute i et boblebad – hoppet Finn i vannet. Det er bare Finn som kan gjøre det. Vi ble brå-kjent med en mann som byr på seg selv, og som gir alt han har på og for jobben (PS; han dater også sjefen).

Hver morgen når Finn kommer på jobb, får alle en klem. Ofte hver ettermiddag også. Han henter gjerne kaffe til og med. Helt ubetinget. Finn innehar en egenskap jeg beundrer; han BRYR seg om andre. Han kan også spørre om hvordan du har det – uten all for stor frykt for svaret. Og løsninger har han i fleng, både nyttige og morsomme og til tider ubrukelige. Men selv de ubrukelige er morsomme. Finn er morsom, og kan spøke om og med alle. Til og med om sjefen – siden de…

Vanligvis får man den uønskede posisjonen og må hoppe etter Wirkola. Denne gang er jeg så heldig og hopper sammen med Wirkola, når Connections her og nå åpner sin egen blogg. Finn har nemlig en liten forfatterspire i magen og kunne sikkert gjort karriere innen dette faget også. Du som leser dette vil nok straks merke hvem som er forfatter bak innleggene her i Flinns hjørne. Vi har jo en semiproff forfatter på laget!

I Flinns hjørne skal vi invitere dere inn i vår verden, på en uhøytidelig og ærlig måte. Vi skal dele vår hverdag i Connections med deg på en kanskje noe uregelmessig – men jevnlig basis. Det skjer mye forskjellig her hos oss, og innleggene vil garantert variere av kvalitet, kvantitet, seriøsitet og nytteverdi. Men på ett eller annet plan vil det å følge med på Flinns hjørne være lærerikt!

Det blir litt som med Finn; i mange av de merkelige setningene han tidvis formulerer, er det (nesten) alltid en gjennomtenkt tanke bak. Og ofte skal det glede noen, fremheve noen, være til nytte eller være ment som et kompliment. Finn er en gentleman i bunn (han er britisk), men går gjerne på jakt naken. Vi kan vel kalle han fleksibel og tilpasningsdyktig. Med Finn blir ofte hverdagen en fest. Når han lager lunsj (vi skal komme tilbake til Connections og lunsj i senere innlegg), er det indrefilet med roquefort og bringebær! Men når man dater sjefen trenger man ikke være sparsom og koke gulrotsuppe… Ei heller når man er så god som Finn er til å lage mat. Da blir det fest, selv på en tirsdag kl 12:00. Finn gir forresten oss andre terningkast for våre lunsjer, og 6 er i Finns matverden uoppnåelig!

Gled dere til å bli kjent med fantastiske Finn. Jeg tipper vi har mange gode historier i vente – historier som selv ikke sjefen vet om!

… to be continued…