Chat with us, powered by LiveChat
Post bilde

Møt vår lærling, Emely!

– Jeg synes det er utrolig kult at Connections investerer i ung arbeidskraft, sier Emely Vorvik Børresen, et av de nyeste tilskuddene til ansattgjengen i Sandefjord.

Den 22 år gamle Sandefjord-jenta Emely Vorvik Børresen har siden august i år jobbet som lærling i Connections. På Sandefjord videregående gikk hun på reiselivslinja, før hun startet på lærlingtiden i Connections allerede i 2018. Men grunnet pandemi og permitteringer i reiselivsbransjen, valgte hun å gjennomføre førstegangstjenesten mens reiselivet kom seg på beina igjen.

Nå er hun tilbake i manesjen, eller mer presist; tilbake i reiselivsjobben som lærling. Med bistand fra dyktige og erfarne reiselivsmentorer, er hun allerede godt i gang med sine nye oppgaver. Hovedsakelig jobber hun med booking.

Hva er det beste med å være lærling i Connections?  

– Det høres kanskje ut som en klisjé, men det beste med jobben er alle de flotte folkene som deler av sin erfaring. Her er det arbeidsdager fulle av lærdom og utfordringer, sier Emely, som beskriver seg selv om positiv, strukturert og aktiv. 

–  Også er jeg jo lidenskapelig interessert i reiseliv da. Denne bransjen er ekstremt dynamisk, spennende og i stadig endring, legger Emely til.

Connections er en godkjent lærlingbedrift og tar stadig imot unge mennesker som vil utvikle seg og vokse i sin karriere. Lærlingene på sin side, bringer friske perspektiver og ideer inn i Connections. De er også med å sikre selskapet nødvendig arbeidskraft og kompetanse på sikt. En smart investering i fremtiden, rett og slett.  

Som lærling i Connections mener Emely at hun får en viktig kombinasjon av teoretisk opplæring og praktisk erfaring.

–  Det å få bruke teorien jeg har lært på skolen i en faktisk arbeidssituasjon er jo hele kjernen i å lykkes. Jeg er helt sikker på tiden min i Connections er en verdifull inngangsport til en videre karriere innen reiseliv eller i eventbransjen, sier hun.

Ikke overraskende elsker Emely å reise, og slik som resten av kollegaene hennes i Connections har hun besøkt mang et verdenshjørne. På fritiden lærer hun italiensk. Absolutt ikke dumt for videre karriere.

Hva er din favorittby og ditt favorittland, og hvorfor?

–  Jeg synes det er vanskelig å velge EN favorittby, for det finnes mange. Men, favorittlandet mitt er definitivt Italia. Kulturen, maten og språket har en spesiell plass i hjertet mitt. Italia er landet jeg stadig vil tilbake til, for det har så mye å by på! 

Hva ville du bli da du var liten?

–  Dyrlege eller frisør, smiler hun.

–  Men så endte jeg opp med noe helt annet! Det er nok fordi jeg så veldig opp til en av tantene mine, som jobbet i et reisebyrå. Det inspirerte meg til å søke reiselivslinja på Sandefjord videregående. Og heldigvis for meg, så finnes det et spennende selskap som Connections i hjembyen min Sandefjord. Det er ingen selvfølge!

Sammen med sine kolleger i Kongens gate, streber Emely etter å finne gode løsninger som folk blir fornøyde med. Den daglige samhandlingen med mange ulike typer folk motiverer henne sterkt. Samtidig er hun veldig glad for at Connections er en bedrift med stor takhøyde. Her er alle nye ideer velkomne, og selskapets profil passer godt til en ung og nysgjerrig person som Emely.

Hvordan er en typisk arbeidsdag som lærling i Connections? Hva er dine arbeidsoppgaver?

–  Siden jeg hovedsakelig jobber i bookingavdelingen, så er min oppgave er å finne gode alternativer innen transport og overnatting for kunden, og booke det på forespørsel. For det meste jobber jeg med å booke forretningsreiser, men også noe fritidsreiser, sier hun.

Så til tusenkroners spørsmålet; Hvor ville du tatt med gjengen i Connections på firmatur, om du fikk bestemme?

–  Det hadde vært fantastisk gøy å ta med gjengen til Chur i Sveits og besøke gamlebyen. Etter et besøk i gamlebyen, tar vi toget Bernina Express fra Chur til Tirano i Nord-Italia. Bernina Express går igjennom et vakkert alpelandskap og står på UNESCOs Verdensarvliste.

–  Ja, det tror jeg hadde vært en unik opplevelse med den oransje familien, konkluderer hun og legger til at tog er en absolutt favoritt. Grønt og ikke minst, behagelig.

På spørsmålet om hva som gir henne energi i hverdagen svarer Emely følgende;

–  Jeg er veldig glad i å være i aktivitet og trener en del på treningssenter. Og så lærer jeg som sagt italiensk, noe jeg stort sett har gjort på egenhånd, men nå deltar jeg på kurs for å få litt mer hjelp med grammatikken.

 Hvor går din neste privatreise?

–  Jeg har sett på flere steder, alt fra destinasjoner i Asia, Nord-Amerika og Afrika, så det blir spennende å se hvor jeg faktisk ender opp! Jeg har veldig lyst til å dra til Guatemala og dra på utflukt til en av vulkanene, eller så frister safari i Afrika. Hvis det blir i Europa er sjansen stor for at jeg besøker Sardinia i Italia eller Albania, avslutter hun.

USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet