Chat with us, powered by LiveChat
Post bilde

Møt våre nyansatte

Under pandemien forsvant flere av våre medarbeidere til andre stillinger og andre bransjer. Men vi har fått nye, flinke folk med på laget. Og vi er i full gang med rekrutteringen av nye, dyktige medarbeidere.

Er du kreativ, engasjert og utadvendt? Kanskje har du noen gode idèer eller konsepter på lur? Send oss gjerne en e-post om du har de kvalitetene vi leter etter!

Tina Jensen er vårt nyeste tilskudd i produksjon (Trainee). Hun har blitt en rev til å lage påmeldingsløsninger og har full kontroll på hvordan det tekniske ligger an.

Målfrid Dolve har lang fartstid i bransjen. Vi er stolte over å ha henne på laget. Hun snakker med forretningsreisekundene våre og sørger for at reiseopplegget blir nøyaktig slik det skal!

Joe-Helge Ruud har jobbet hos oss tidligere. Han har massevis av erfaring med organisering av firmaturer og events. Nå har han flere konsulentoppdrag fra Connections som venter.

Kjetil Østlie har mange gode relasjoner og gode kundeforbindelser. Han har konsulentoppdrag med sportsgrupper og firmaturer i Connections. Vi gleder oss til å bli kjent med ham!

USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet