Chat with us, powered by LiveChat
Post bilde

Om oss

Connections KAN firmaturer og events – uansett hvor dere skal!

Det er tidkrevende å planlegge en tur for kolleger og ansatte. Det er også risikabelt i forhold til forpliktelser og økonomi. Derfor kvier mange seg for å gå i gang – selv om man både har ideer til hvor man skal og hva man skal gjøre. Mange er også opptatt av omdømme og å sende ut de riktige signalene til ansatte og markedet. Dette er alt sammen grunner til å ringe oss – vi arbeider under alle budsjetter og målsetninger. Vi ordner alt det praktiske – så kan du konsentrere deg om det faglige innholdet og dine gjester. Gjør det enkelt for deg selv – og skap et arrangement både du, dine kolleger, dine overordnede og din omverden kan være glade og stolte av!

Connections er spesialister på firmaturer, incentives og events for næringslivet. Vi valgte navnet Connections for å synliggjøre vår filosofi – å forene mennesker, steder og muligheter. Connections dreier seg om relasjoner og trygghet. Som din arrangør sørger vi for at alle detaljer stemmer og at rammene omkring ditt arrangement blir akkurat slik du ønsker det.

Hos oss får du:

  • Alt på ett sted – en telefon tar hånd om alt!
  • Et oppriktig engasjement i ditt spesielle arrangement og dine ønsker – ingen masseproduksjon eller standardtilbud.
  • Gode råd og kompetanse om destinasjon, innhold og logistikk.
  • Trygghet både før og under arrangementet. Vi har 24-timers assistanse når du er på tur!
  • Nøytral vurdering av ulike tilbud. Vi har ingen avtaler som gjør at vi anbefaler deg noe du ikke er 100% tjent med. Derfor selger vi deg like gjerne en tur med Ryanair eller Wizzair som de mer tradisjonelle flyselskapene. Vi velger kort og godt det beste for ditt arrangement!
  • Uforbindtlig tilbud og oversiktlig økonomi. Du binder deg ikke til noe før du vet hva det koster. Ingen overraskelser underveis eller på fakturaen.

Connections verdier bygger på ekte glede, kompetanse og godt samarbeid. Det kan komme ditt arrangement til gode.

Vi lover å være: ANSVARLIGE, AMBISIØSE og ÅPNE.

Kort fortalt

Connections AS ble stiftet i 2007 og eies av daglig leder Marianne Reistveit (gjennom Reistveit Holding). Kontor i Sandefjord og Trondheim, men har kunder fra hele Skandinavia og innen de fleste bransjer. Ansvarlighet og kundetilfredshet har alltid stått høyt hos oss, og vi var bl.a. Norges første Miljøfyrtårnsertifiserte reisebyrå i 2008. Ikke fordi vi måtte, men fordi vi vet at gode og bærekraftige rutiner og løsninger kommer oss alle til gode. Vi har reisebyråagentur som sikrer oss de beste flyprisene, men vår spesialitet er firmaturer og events til næringslivet. Dette innbefatter alt fra ansatt-turer til incentives, studie/fag-turer, konferanser, workations, messer og kundearrangement.

Samarbeidspartnere

USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet