Chat with us, powered by LiveChat
Post bilde

Påmeldingen er nå åpen!

Andrea Bocelli på Stillhetens Teater kombinert med rundreise i Toscana, er definitivt sommerens vakreste eventyr. I år blir det avreise fra Oslo, Bergen, Sandefjord og Trondheim, men bor du andre steder i Norge, ordner vi med tilslutningsfly.

Connections Ferie inviterer for 10. gang til en helt unik konsertopplevelse i hjertet av Toscana. 2024 blir et ekstra spesielt år, da det markerer 30 år med Andrea Bocellis musikalske karriere. Bli med på en storslått opplevelse, da han 17. juli markerer sitt jubileum med konsert i sin egen hjemby. På reisen har du alt inkludert, og norsk reiseleder er med hele veien.

Ved solnedgang, en varm julikveld, inntar stjernetenoren Andrea Bocelli scenen på Teatro del Silenzio, i sin hjemby Lajatico. For deg som er kultur- og reiseinteressert, blir det ikke stort bedre enn dette. Mange av våre tidligere gjester beskriver konserten som «noe av det aller mest magiske du kan oppleve». Det toskanske landskapet byr på rammer av de sjeldne, som sitter klistret til minnet i lang lang tid. I 2024 feirer Andrea Bocelli 30 år som artist, og et uforglemmelig show er planlagt for å markere hans karriere.

Du kan nå melde deg på denne 5/6-dagers turen til Toscana, med avreise fra Oslo, Bergen, Sandefjord og Trondheim. Bocelli-konserten er turens absolutte høydepunkt, men også verdensarvsbyen Firenze imponerer med sitt historiske sentrum, proppfull av kunst og kultur.

For oss i Connections er det jubileum, da vi arrangerer denne turen for 10. året på rad. Vi tør å påstå at våre Bocelli-turer er fulle av håndplukkede kvalitetsopplevelser. Opplevelser som skaper samhold mellom folk, og minner for livet.

Les mer om rundreisen og konsertopplevelsen, og meld deg på her.

Vi gleder oss til å oppleve Toscana sammen med deg! 

USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet