Chat with us, powered by LiveChat
Post bilde

Prosjektleder

Liker du å formidle kvalitetsopplevelser? Skape samhold mellom folk, og minner for livet? Trives du med mange baller i lufta, samtidig som du er strukturert?

Connections vokser, og vi søker derfor:

Initiativrik prosjektleder til design av firmaturer og events

Til teamet vårt ønsker vi en kreativ, selvstendig og dyktig kollega som vil være med på reisen videre. Gjerne en person som kommer inn med nye og annerledes ideer, og som brenner for å gi kundene de ypperste opplevelsene.  

I jobben som prosjektleder gjør du alt fra planlegging til gjennomføring av firmaturer eller arrangement. Du vil designe turer for morgendagen, med mål om at fotavtrykket skal være mest mulig bærekraftig, både sosialt, faglig og miljømessig. Det kan være 2000 personer på fest i Oslo Spektrum, 200 kolleger på strandparty i Marbella eller 20 eventyrlystne ansatte på fjelltur i Tibet.

Verden er en plass med uante muligheter, og felles for våre prosjekter er at de krever høy grad av skreddersøm. Det er derfor viktig at du er kvalitetsbevisst og har øye for detaljer. Du må være strukturert, selvstendig og ikke minst oppdatert på hva som skjer i verden. Prosjektlederne skal til enhver tid være godt rustet til å finne de beste opplevelsene tilpasset kundenes behov, ønsker og drømmer.

Er du reiselysten, er det en fordel! Det gjør jobben som prosjektleder ekstra gøy. Vi ofte med på turer og arrangement, sammen med kundene. Slik sørger vi for at alle har det bra, og at opplegget går sømløst for seg.

Vi ser gjerne at du har:

 • Erfaring fra eventbransjen
 • Flere års erfaring med prosjektering og gjennomføring av arrangementer
 • Et godt etablert nettverk av leverandører

Hos oss vil du:

 • Styre prosjekter og håndtere budsjett
 • Utvikle deg selv og bedriften
 • Møte masse fantastiske folk, både kunder og ansatte   
 • Få mulighet til å reise på flotte turer

Vi kan tilby deg:

 • En variert, kreativ jobb med mye frihet – og mye ansvar.
 • Hyggelige kollegaer med høy arbeidsmoral og glimt i øyet
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Fleksibel arbeidstid

Arbeidssted: Vårt hovedkontor i Sandefjord. Men vi er fleksible på hvor våre prosjektledere jobber fra. Ofte er verden din arbeidsplass.

Og husk, du trenger ikke være ekspert på verken det ene eller det andre, så lenge du er sulten og lærevillig.

Søknad

Noen ord om hvorfor du er den rette for jobben, samt CV sendes daglig leder Marianne Reistveit på epost mre@connections.no

Hvem er vi?

Connections lager firmaturer og arrangement alle blir glade av! Vi har årelang erfaring med å arrangere firmaturer, incentives og events for næringslivet. Våre verdier er ansvarlige, ambisiøse og åpne. Vi er ISO-sertifiserte og medlem av Reisegarantifondet. Vårt hovedkontor ligger i Sandefjord med avdelingskontor i Trondheim.

Connections har kontorer i Trondheim og i Sandefjord med 15 ansatte. Vi er lokalt eiet, men har nasjonale og skandinaviske kunder og benytter vårt nettverk over hele verden når vi lager firmaturer og events.