CES, 8.-11. januar 2019

CES har lenge vært verdens største messe og konferanse for forbrukerelektronikk, og har de senere år utviklet seg til å inkludere innholdstjenester, applikasjoner og andre software-baserte løsninger. Med over 180.000 deltagere er CES i dag verdens største og mest toneangivende møteplass for teknologi.

CES gir unike muligheter til å få med seg de siste trendene, møte bransjekolleger fra hele verden, og samtidig oppleve alt det Las Vegas har å by på. Ingen by i verden har et større og bredere tilbud innen spill, underholdning og gourmetmat enn Las Vegas.

CES egner seg godt som destinasjon for norske selskaper på utkikk etter en fagtur eller incentivtur som kombinerer stort faglig utbytte og en spektakulær destinasjon. Connections/Bendi Travel Group, som spesialiserer seg på konferansereiser til Las Vegas og USAs Vestkyst for norske bedrifter og bransjeforbund, planlegger fagtur til neste CES, som går i Las Vegas 8. til 11. januar 2019.

I tillegg til selve konferanseprogrammet tilfører vi merverdi ved å skreddersy faglig program, for eksempel i form av personlige og eksklusive møter med anerkjente bransje- og fageksperter. Dette programmet vil bli utviklet i samarbeid med turdeltagerne fram mot konferansen. Våre medarbeidere har over 25 års erfaring med bedriftsbesøk, konferansedeltagelse og møter i Las Vegas og på USAs vestkyst for norske selskaper som Telenor, TV 2, Altibox og DnB. Totalt har vi arrangert over 100 slike turer.

PROGRAM

Tekst om program kommer

PRISER

Pris pr person: fra NOK ??

FLYINFORMASJON

Tekst om flytider kommer

HOTELL

Tekst om hotell kommer


Kart