Conexpo-Con/Agg, 10.-14. mars 2020

Conexpo-Con/Agg er med 130.000 deltagere, inkludert 26.000 fra over 150 land, Nord-Amerikas største og viktigste møteplass for entreprenører, bygg- og anleggsbransjen.

Conexpo-Con/Agg, som kun avholdes hvert tredje år, fokuserer på nye produkter og teknologiske løsninger, med over 2.800 utstillere og et omfattende seminar- og konferanseprogram med over 150 sesjoner.

Konferansen gir unike muligheter til å få med seg de siste trendene, møte bransjekolleger fra hele verden, og samtidig oppleve alt det Las Vegas har å by på. Ingen by i verden har et større og bredere tilbud innen spill, underholdning og gourmetmat enn Las Vegas.

Conexpo-Con/Agg egner seg derved godt som destinasjon for norske entreprenør-, bygg- og anleggsselskaper på utkikk etter en fagtur som kombinerer stort faglig utbytte og en spektakulær destinasjon.  Connections/Bendi Travel Group, som spesialiserer seg på konferansereiser til Las Vegas og USAs Vestkyst for norske bedrifter og bransjeforbund, planlegger fagtur til neste Conexpo-Con/Agg, som går i Las Vegas 10. til 14. mars 2020.

I tillegg til selve konferanseprogrammet tilfører vi merverdi ved å skreddersy faglig program, for eksempel i form av personlige og eksklusive møter med anerkjente bransje- og fageksperter. Dette programmet vil bli utviklet i samarbeid med turdeltagerne fram mot konferansen. Våre medarbeidere har over 25 års erfaring med bedriftsbesøk, konferansedeltagelse og møter i Las Vegas og på USAs vestkyst for norske selskaper som Telenor, TV 2, Altibox og DnB. Totalt har vi arrangert over 100 slike turer.

PROGRAM

Tekst om program kommer

PRISER

Pris pr person: fra NOK ??

FLYINFORMASJON

Tekst om flytider kommer

HOTELL

Tekst om hotell kommer


Kart