International Security Conference (ISC West), 9.-12. april 2019

International Security Conferences (ISC West) er med 30.000 deltagere USAs største konferanse for sikkerhetsbransjen.

ISC West fokuserer på ny teknologi og innovasjon innen fysisk sikkerhet, med over 1.000 utstillere og et omfattende seminar- og konferanseprogram.

Konferansen gir unike muligheter til å få med seg de siste trendene, møte bransjekolleger, og samtidig oppleve alt det Las Vegas har å by på. Ingen by i verden har et større og bredere tilbud innen spill, underholdning og gourmetmat enn Las Vegas.

ISC West egner seg godt som destinasjon for norske selskaper innen sikkerhetsbransjen på utkikk etter en fagtur som kombinerer stort faglig utbytte og en spektakulær destinasjon.  Connections/Bendi Travel Group, som spesialiserer seg på konferansereiser til Las Vegas og USAs Vestkyst for norske bedrifter og bransjeforbund, planlegger fagtur til neste ISC West, som går i Las Vegas 9. til 12. april 2019.

I tillegg til selve konferanseprogrammet tilfører vi merverdi ved å skreddersy faglig program, for eksempel i form av personlige og eksklusive møter med anerkjente bransje- og fageksperter. Dette programmet vil bli utviklet i samarbeid med turdeltagerne fram mot konferansen. Våre medarbeidere har over 25 års erfaring med bedriftsbesøk, konferansedeltagelse og møter i Las Vegas og på USAs vestkyst for norske selskaper som Telenor, TV 2, Altibox og DnB. Totalt har vi arrangert over 100 slike turer.

 

PROGRAM

Tekst kommer

PRISER

Pris pr person: fra NOK ??

FLYINFORMASJON

Tekst om flytider kommer

HOTELL

Tekst om hotell kommer


Kart