International Vision Expo West, 26.-29. september 2018

Verdens optikerbransje samles hver høst på Vision Expo West i Las Vegas. Konferansen er den eneste av sitt slag i verden, og dekker hele spennvidden innen øyepleie, fra mer enn 4.000 mote- og luksusmerker fra over 400 utstillere, til verdens største og mest omfattende faglige program innen optikk og øyekirurgi.

Med over 23.000 deltagere byr konferansen på enorme muligheter til å møte bransjekolleger, og samtidig oppleve alt det Las Vegas har å by på. Ingen by i verden har et større og bredere tilbud innen spill, underholdning og gourmetmat enn Las Vegas, og september er en perfekt tid å besøke byen på. Ikke for varmt, ikke for kaldt.

Optikerforbundet/Optikeren har gått sammen med Connections/Bendi Travel Group, som spesialiserer seg på konferansereiser til Las Vegas og USAs Vestkyst for norske bedrifter og bransjeforbund om en tur til årets Vision Expo West, som går i Las Vegas 26. til 29. september.

I tillegg til selve konferanseprogrammet tilfører vi merverdi ved å skreddersy faglig program, for eksempel i form av personlige og eksklusive møter med anerkjente bransje- og fageksperter. Dette programmet vil bli utviklet i samarbeid med Optikerforbundet og turdeltagerne fram mot konferansen. Våre medarbeidere har over 25 års erfaring med bedriftsbesøk, konferansedeltagelse og møter i Las Vegas og på USAs vestkyst for norske selskaper som Telenor, TV 2, Altibox og DnB. Totalt har vi arrangert over 100 slike turer.

PROGRAM

Tekst om program kommer

PRISER

Pris pr person: fra NOK ??

FLYINFORMASJON

Tekst om flytider kommer

HOTELL

Tekst om hotell kommer


Kart