National Hardware Show, 7.-9. mai 2019

National Hardware Show er med 37.000 deltagere USAs ledende møteplass for jernvarehandel og oppussing.

National Hardware Show fokuserer på nye produkter og løsninger, med over 2.800 utstillere og et omfattende seminar- og konferanseprogram.

Konferansen gir unike muligheter til å få med seg de siste trendene, møte bransjekolleger, og samtidig oppleve alt det Las Vegas har å by på. Ingen by i verden har et større og bredere tilbud innen spill, underholdning og gourmetmat enn Las Vegas.

National Hardware Show egner seg derved godt som destinasjon for norske selskaper på utkikk etter en fagtur som kombinerer stort faglig utbytte og en spektakulær destinasjon. Connections/Bendi Travel Group, som spesialiserer seg på konferansereiser til Las Vegas og USAs Vestkyst for norske bedrifter og bransjeforbund, planlegger fagtur til neste National Hardware Show, som går i Las Vegas 7. til 9. mai 2019.

I tillegg til selve konferanseprogrammet tilfører vi merverdi ved å skreddersy faglig program, for eksempel i form av personlige og eksklusive møter med anerkjente bransje- og fageksperter. Dette programmet vil bli utviklet i samarbeid med turdeltagerne fram mot konferansen. Våre medarbeidere har over 25 års erfaring med bedriftsbesøk, konferansedeltagelse og møter i Las Vegas og på USAs vestkyst for norske selskaper som Telenor, TV 2, Altibox og DnB. Totalt har vi arrangert over 100 slike turer.

PROGRAM

Tekst om program kommer

PRISER

Pris pr person: fra NOK ??

FLYINFORMASJON

Tekst om flyinformasjon kommer

HOTELL

Tekst om hotell kommer


Kart