Shooting, Hunting, Outdoor (SHOT Show), 22.-25. januar 2019

The SHOT Show er verdens største messe og konferanse for jakt- og friluftsbransjen, med 65.000 deltagere fra over 100 land.

The SHOT Show fokuserer på ny teknologi og innovasjon, med over 1.600 utstillere og et omfattende seminar- og konferanseprogram.

Konferansen gir med dette unike muligheter til å få med seg de siste trendene innen jakt- og friluftsliv, møte bransjekolleger fra hele verden, og samtidig oppleve alt det Las Vegas har å by på. Ingen by i verden har et større og bredere tilbud innen spill, underholdning og gourmetmat enn Las Vegas.

The Shot Show egner seg godt som destinasjon for norske selskaper innen jakt- og friluftsbransjen på utkikk etter en fagtur som kombinerer stort faglig utbytte og en spektakulær destinasjon.  Connections/Bendi Travel Group, som spesialiserer seg på konferansereiser til Las Vegas og USAs Vestkyst for norske bedrifter og bransjeforbund, planlegger fagtur til neste SHOT Show, som går i Las Vegas 22. til 25. januar 2019.

I tillegg til selve konferanseprogrammet tilfører vi merverdi ved å skreddersy faglig program, for eksempel i form av personlige og eksklusive møter med anerkjente bransje- og fageksperter. Dette programmet vil bli utviklet i samarbeid med turdeltagerne fram mot konferansen. Våre medarbeidere har over 25 års erfaring med bedriftsbesøk, konferansedeltagelse og møter i Las Vegas og på USAs vestkyst for norske selskaper som Telenor, TV 2, Altibox og DnB. Totalt har vi arrangert over 100 slike turer.

PROGRAM

Tekst om program kommer

PRISER

Pris pr person: fra NOK ??

 

FLYINFORMASJON

Tekst kommer

HOTELL

Tekst kommer


Kart