Noen sier at året går mot veis ende allerede, mens andre fokuserer på at det fortsatt er et pent kvartal på å gjøre en forskjell. Uansett hvilken gruppe du skulle tilhøre, bistår vi gjerne med å lage et arrangement for deg. Vi i Connections er gode på alt fra gravøl til rekordfest og medaljesermonier!

Elementene i overskriften er kanskje ikke blant de mest forespurte, men uansett hva du vil finne på med dine ansatte eller kunder, så garanterer vi å finne en løsning du vil bli stolt av. Vi legger vår ære i å få deg eller bedriften din til å skinne. Det er jobben vår. I mellomtiden og underveis kan du ha fokus på å gjøre jobben din, enten det går på å redde stumpene eller å kline til for tidenes resultat i årsinnpurten – for så å få utdelt hele æren for vår felles suksess på «premieredagen».

Du er sikkert best skikket til å drive din bedrift, og vi kan antagelig mer om julebord, Can-Can show og danskebåt enn deg. Vi kan fikse alt fra knekkebrød med brunost i medbragt telt i skjærgården, til kanapeer, østers og champagne på en hvilken som helst riviera – hvor som helst i verden. Vi kan til og med finne en du ikke har hørt om. Prøv oss.

Hvem har vi jobbet for i det siste?

Vi har hatt med en gruppe på 100 mennesker til fjells hvor deltakerne har sanket, høstet og bakt for deretter å tilberede sin egen gallamiddag. Vi har sendt 200 ingeniører til Utrecht med fagsamlinger og en fantastisk avslutningsfest. Samtidig har vi hatt en gjeng 20 glade deltakere med på interaktiv skattejakt i byen, med mye latter og høy konkurransefaktor. Vi har tatt noen av Norges beste selgere med på et fantastisk interaktivt rebusløp fra Oslo til Strømstad med RIB og rappellering, og vi har gjennomført en storslått samling for 700 mennesker på et av våre flotte høyfjellshotell, med fantastisk mat og kjente artister. Drømmer for mange og minner for livet….hva drømmer du om?

Vi har ideene og kontaktene, og lager opplegg for grupper i alle størrelser. Ring oss eller send en melding for et skreddersydd tilbud på firmatur, event eller kick-off. Tlf: 33 800 600