Chat with us, powered by LiveChat
Post bilde

Si hei til Tina, vår allsidige prosjektkoordinator!

Velkommen til et nærmere møte med prosjektkoordinator, Tina Jensen! Drevet av en lidenskap for reiseliv og en kjærlighet ankret i Sandefjord, ble Tina en del av Connections-teamet for snaue to år siden. – Arbeidsoppgavene er varierte og spennende, og kollegaene fantastiske, sier hun.

Beskriv deg selv med tre ord, Tina.

– Jeg vil beskrive meg selv som strukturert, nøyaktig og kreativ, sier den blide jenta som opprinnelig er fra Lillehammer.

Uten tvil, tre egenskaper som er gull verdt i hennes rolle som prosjektkoordinator hos Connections.

Til daglig tar hun for seg alt fra å skrive tilbud og lage programmer for firmaturer, til å håndtere selskapets påmeldinger. Hun er også ansvarlig for å oppdatere Connections’ nettsider, og står ofte bak selskapets grafiske materiell. En allsidig medarbeider, med andre ord.

Hva inspirerer deg mest i jobben hos Connections?

– Det er følelsen av mestring og stadig utvikling som gir meg mest energi. I Connections har jeg fått utfordre meg selv på mange forskjellige oppgaver og blitt inkludert i flere av selskapets avdelinger, sier Tina.

– Å lære noe nytt og se hvordan det bidrar positivt til teamet og arbeidsoppgavene, er en stor motivasjonskilde, sier hun, som ble ansatt i Connections etter fullført utdanning i naturbasert reiseliv ved universitetet på Ås.

Med sin relevante bakgrunn fra Ås, kombinert med hennes personlige egenskaper, passer Tina svært godt inn i teamet. I arbeidshverdagen tror hun på samarbeid og det å spille på hverandres styrker. Ved å holde orden på ting i bakkant, hjelper Tina sine kolleger til å kunne fokusere mer på salg og kundekontakt – som er viktige arbeidsfelt for flere av hennes kolleger i Connections.

Sandefjord; et drømmested å bo

Da Tina var liten, drømte hun om alt fra å bli en popstjerne til en karriere innen økonomi og grafisk design. Som prosjektleder i Connections får hun brukt sin kunnskap og lidenskap for de to sistnevnte, men har dog lagt drømmen om å toppe hitlistene på hylla.

Tina har dessuten blitt veldig glad i sin nye hjemby, Sandefjord.

– Som innlandsjente setter jeg stor pris på nærheten til havet som Sandefjord tilbyr. De lange somrene og den vakre naturen gjør byen til et drømmested å bo, forteller hun.

Når det kommer til å arrangere den perfekte firmaturen for Connections-gjengen, tenker Tina seg en herlig blanding av aktiviteter som inkluderer yoga, natur, bading, og eksotisk mat – en speiling av hva hun selv ville gjort med sine beste venner.

Hva er din favorittby og ditt favorittland, hvorfor?

– Min favorittby må være København, med dens unike sykkelkultur, digge spisesteder, shoppingmuligheter og ikke minst, den magiske atmosfæren i Tivoli.

Spania er et av hennes absolutte favorittland.

– Jeg elsker sol og sangria, og har besøkt landet flere ganger, sier hun.

Når Tina ikke er på jobb i Kongens gate 2, bruker hun mye av sin fritid til oppussing av hus sammen med kjæresten. Hun finner også tid til gruppetimer på treningssenteret, og har nylig begynt å strikke.

Reising står også høyt på agendaen.

Og hvor går din neste reise, Tina?

– Jeg ser frem til en tur til Krakow med kjæresten min i slutten av april. De svært bereiste kollegene mine skryter veldig av byen, så det kan ikke bli annet enn bra, avslutter hun.

USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet