Topptur med Hurtigruten Arctic Ski & Sail

Tromsø – Senja – Lyngen – Kvaløya

Den ultimate toppturen kan kanskje inspirere dine beste selgere eller ledere? Her er turen som får tårene til å trille og hjertet til å svulme for vårt vakre Norge. Turen som mange drømmer om – nå oppnåelig på kun 4 dager. Turen krever en viss fysisk kapasitet, men det er fortsatt tid til litt trening!

  • 4 dager og 3 netter med ski og seiling over Polarsirkelen i Norges vakreste skiområder.
  • Reis med erfarne, lokale toppturguider fra Bre og Fjell og stå på ski i små grupper tilpasset ditt nivå (6 gjester per guide).
  • Uformell, herlig atmosfære om bord klassiske MS Nordstjernen, med DJ og afterski på dekk.
  • Nyt fantastisk lokalmat fra Norway’s Coastal Kitchen.

Topptur på ski over Polarsirkelen i Norge

Hurtigruten er kanskje mest kjent for å være «verdens vakreste sjøreise». Med Arctic Ski & Sail tar vi opplevelsen til et helt nytt nivå med toppturer, randonnée og frikjøring på programmet. Med tre dager på ski og tre netter med seiling, tar Hurtigruten Arctic Ski & Sail deg til de aller beste skistedene i Norge, områder som er ukjente for de aller fleste profesjonelle offpiste-kjørere på jakt etter de beste skiopplevelsene.

Hver dag blir du tatt med fra havet til toppen av fjellene på rundt 1000 m.o.h. mens du tar inn utsikten over de langstrakte fjorder og hav du nettopp kom fra. Fra toppen og ned cruiser du mot det knallblå Atlanterhavet og får ta del i en av de aller mest ettertraktede skiopplevelsene som finnes.

Er du ikke en profesjonell skikjører eller toppturentusiast? Ingen grunn til bekymring – det trenger du nemlig ikke være. Ved å dele opp alle gjestene i grupper på seks stk., alle med hver sin guide, tar denne reisen høyde for alle nivåer, fra nybegynnere til veteraner. Løypene tilpasses nivået i gruppen, slik at alle får mest mulig ut av dagene på ski.

4 dager / April 2018 / Fra 11.995,-*

*Spesialpris for Connections-kunder ved bestilling før 31. januar!

Ta kontakt med oss for bestilling eller mer informasjon. travel@connections.no eller tlf: 33 800 600

Foto: Christian Knoph