Chat with us, powered by LiveChat
Post bilde

Tid for firmatur? Velg en europeisk storby!

Vi har samlet våre fem europeiske storby-favoritter

Pulserende byliv, flust av opplevelser og kulinariske høydepunkt er felles for de fleste storbyene i Europa. Vi i Connections er godt kjent på de fleste destinasjoner, og bidrar gjerne med tips til din firmatur. Her er våre fem europeiske storby-favoritter!

 1. Paris
  Den franske hovedstaden kan forføre de fleste med sin helt unike energi og vibe. Med storslåtte severdigheter, verdens beste vin og yrende byliv blir en firmatur hit aldri kjedelig. Paris har det meste! Det er enkelt å krydre det faglige programmet med varierte kulturopplevelser og aktiviteter. Ta med ansattgjengen på toppen av Eiffeltårnet, eller på vandring i sjarmerende Montmartre. Shop bort alle sparepengene, eller fordyp deg i kunsten på verdenskjente museer som Louvre og Musee D’orsay.

  Paris er alltid en god ide!

 2. London
  Med kort reisetid og flere direkteruter hver dag, er verdensmetropolen London et strålende valg for firmaturen. Den britiske hovedstaden har en helt spesiell atmosfære, og man kan trygt si at London aldri går av moten! Natteliv man bare kan drømme om, sjarmerende pubkultur og noen av verdens beste restauranter. For ikke å snakke om shopping, musikaler og markeder. Før jul kan byen friste med store julemarkeder med fargerike gaveboder, samt overdådig julepyntede kjøpesentre.

  Eller frister det kanskje å ta med ansatt-gjengen på fotballkamp og oppleve Premier League-stjernene på hjemmebane? London er definitivt byen for deg som elsker fotball!  

 3. Barcelona
  Vakker by, hvite strender og tapas! I Catalonias hovedstad, Barcelona, vandrer du i historiske omgivelser, omgitt av moderne butikker, spennende arkitektur og et rikt kulturliv. Best av alt: her finner du verdens beste tapas! Nærmest på hvert eneste gatehjørne.

  Barcelona har overnattingssteder for enhver smak, fra prisfornuftige hoteller til luksusovernatting. Det er ikke vanskelig å forstå at byen er en av Europas mest populære destinasjoner for firmaturer.  Kombinasjonen strandliv og storbyliv frister vel de fleste av oss? Det er aldri dumt å nyte et glass vin under den spanske solen. Gjerne etterfulgt av dansing hele natta, for de som liker det.

 4. Warszawa
  Den polske hovedstaden er en spennende destinasjon for firmaturen, med sin rike historie, arkitektur og kulturelle mangfold fra både øst og vest i Europa. Selv om byen på kraftig ødelagt under andre verdenskrig har Warszawa en rik kulturarv som kan oppleves gjennom museer, monumenter og arkitektoniske skatter spredt rundt i byen.

  Ta med ansattgjengen på et besøk i gamlebyen Stare Miesto, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste. Her spaserer du blant vakkert restaurerte bygninger, forbi kongeslottet og gjennom en herlig atmosfære i sjarmerende smug. Eller hva med matlagingskurs eller kurs polsk folkedans?  

  Warszawa er dessuten et eldorado for shopping! Og det finnes et omfattende utvalg av hoteller som spenner fra luksuriøse femstjerners hoteller til budsjettvennlige alternativer.

 5. Roma
  Roma er en smeltedigel av kulturopplevelser! Den italienske hovedstaden sørger for at firmaturen foregår i historiske omgivelser, omringet av vakre monumenter og bygninger. Og ikke minst; verdens beste kjøkken. Roma er rett og slett et mekka for matelskere.

  Besøk ikoniske severdigheter som Colosseum, Pantheon og Forum Romanum. Ta med kollegene på spesialiserte spaserturer med fokus på mat, kunst eller arkeologi. Utforsk lokale matmarkeder som Campo de’ Fiori og Mercato di Testaccio. Prøv dere på en interaktiv skattejakt i de historiske gatene, eller et besøk på en pittoresk vingård utenfor byen.

  La dolce vita!

GOD TUR! Vi i Connections hjelper deg gjerne i planleggingen av din neste firmatur.

For å bryte opp det faglige innholdet velger mange å legge inn sosiale opplevelser som krydder i programmet. Her er fem aktiviteter som garantert skaper god stemning og motivasjon blant deltakerne!

USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet