Post bilde

Tid for firmatur? Velg en europeisk storby!

Vi har samlet våre fem europeiske storby-favoritter

Pulserende byliv, flust av opplevelser og kulinariske høydepunkt er felles for de fleste storbyene i Europa. Vi i Connections er godt kjent på de fleste destinasjoner, og bidrar gjerne med tips til din firmatur. Her er våre fem europeiske storby-favoritter!

 1. Paris
  Den franske hovedstaden kan forføre de fleste med sin helt unike energi og vibe. Med storslåtte severdigheter, verdens beste vin og yrende byliv blir en firmatur hit aldri kjedelig. Paris har det meste! Det er enkelt å krydre det faglige programmet med varierte kulturopplevelser og aktiviteter. Ta med ansattgjengen på toppen av Eiffeltårnet, eller på vandring i sjarmerende Montmartre. Shop bort alle sparepengene, eller fordyp deg i kunsten på verdenskjente museer som Louvre og Musee D’orsay.

  Paris er alltid en god ide!

 2. London
  Med kort reisetid og flere direkteruter hver dag, er verdensmetropolen London et strålende valg for firmaturen. Den britiske hovedstaden har en helt spesiell atmosfære, og man kan trygt si at London aldri går av moten! Natteliv man bare kan drømme om, sjarmerende pubkultur og noen av verdens beste restauranter. For ikke å snakke om shopping, musikaler og markeder. Før jul kan byen friste med store julemarkeder med fargerike gaveboder, samt overdådig julepyntede kjøpesentre.

  Eller frister det kanskje å ta med ansatt-gjengen på fotballkamp og oppleve Premier League-stjernene på hjemmebane? London er definitivt byen for deg som elsker fotball!  

 3. Barcelona
  Vakker by, hvite strender og tapas! I Catalonias hovedstad, Barcelona, vandrer du i historiske omgivelser, omgitt av moderne butikker, spennende arkitektur og et rikt kulturliv. Best av alt: her finner du verdens beste tapas! Nærmest på hvert eneste gatehjørne.

  Barcelona har overnattingssteder for enhver smak, fra prisfornuftige hoteller til luksusovernatting. Det er ikke vanskelig å forstå at byen er en av Europas mest populære destinasjoner for firmaturer.  Kombinasjonen strandliv og storbyliv frister vel de fleste av oss? Det er aldri dumt å nyte et glass vin under den spanske solen. Gjerne etterfulgt av dansing hele natta, for de som liker det.

 4. Palma de Mallorca
  Hovedstaden på Mallorca byr på brosteinsbelagte gater, vakker arkitektur og svært mange solskinnsdager i året. For ikke å nevne turkisblått hav. Her er det godt å være!

  Den gotiske katedralen La Seu er et imponerende syn. Den stod ferdig i 1601 etter 400 år med bygging, og er en av Palmas mest besøkte attraksjoner. Men det er mye vakkert å se mens man vandrer i trange smug og på storslagne torg. Byen byr også på kulinariske opplevelser i verdensklasse. Inspirert av det spanske kjøkken, frister fersk sjømat og lokal vin! Apropos vin, anbefaler vi å ta med ansatt-gjengen på en pittoresk vingård for å bryte opp det faglige programmet.

  Husk, det er masse å gjøre i Palma også utenfor sommersesongen. Dette er en destinasjon som imponerer året rundt.

 5. Malaga
  Denne solfylte byen sør i Spania er en spennende miks av det historiske og det moderne. Byen er gammel, med føniske bosettinger helt tilbake til år 770 før Kristus. Byen er hovedstad på Costa Del Sol og fødested til Pablo Picasso, og er en herlig en smeltedigel av kultur og strandliv. Sjømatrestaurantene ligger på rekke og rad. Her spiser du tapas, paella og gazpacho. Det bugner av historiske monumenter, og de brede bulevardene innbyr til shopping.

  Det er dessuten kort vei til vakre byer som Cordoba eller Sevilla. Spanjolene er gode på høyhastighetstog, så det er enkelt å komme seg rundt.

  Malaga er dessuten lett tilgjengelig, med direkteflyvninger fra Oslo hele året.  

GOD TUR! Vi i Connections hjelper deg gjerne i planleggingen av din neste firmatur.

For å bryte opp det faglige innholdet velger mange å legge inn sosiale opplevelser som krydder i programmet. Her er fem aktiviteter som garantert skaper god stemning og motivasjon blant deltakerne!

USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet