Connections inviterte 100 ansatte fra Komplett Group i Sandefjord til en «Smak av Sandefjord»

Feststemte deltagerne ble delt inn i åtte tilfeldige lag, slik at alle fikk anledning til å bli bedre kjent med kolleger de kanskje ikke kjente så godt fra før.

Hvert lag fikk utdelt et nettbrett hvor ulike poster rundt omkring i Sandefjord sentrum var markert på et interaktivt kart med poeng i varierende størrelsesorden. Og så gikk startskuddet.

Kontrollsentralen kunne med begeistring følge lagene dels vandre, dels løpe rundt på skattejakt i Sandefjords gater. Alle på søken etter godbiter i form av vått eller tørt, kjente eller ukjente råvarer.

– En suksess
– Det var alt fra ølsmaking til «gjett hvilken fisk du nettopp har smakt på». Men det aller morsomste ble nok malerioppgaven. For denne gjengen var nemlig i besittelse av en solid porsjon kunstneriske evner. Firmaets verdier og visjon ble behørig festet til lerretet på en kreativ måte, og det selvlagde kunstverket er lovet en sentral plass på kontoret i ettertid, forteller Marianne Reistveit i Connections.

Komplett avrundet kvelden med et beach party på Brygga. Her bugnet det av middelhavsmat og paraplydrinker, etterfulgt av premieutdeling og billedkarusell fra løpet.

– Tidenes beste firmafest, er blant tilbakemeldingene vi har fått fra våre ansatte, forteller presseansvarlig i Komplett, Kristin Hovland.

– «Smak av Sandefjord» ble et kreativt og spennende opplegg. En suksess som virkelig frister til gjentagelse. En stor takk til Connections for et strålende samarbeid, sier hun.

Oppdag ukjente perler
«Smak av» er et gjennomarbeidet konsept som Connections har arrangert i flere år på forskjellige steder.

– «Smak av» kan gjennomføres og skreddersys den enkelte kunde hvor som helst i landet, eller i utlandet hvis kunden ønsker dette, sier Marianne Reistveit, daglig leder i Connections AS.

«Smak av» egner seg best til større grupper på mellom 50 og 200 personer. Connections kan lage eventet som en skattejakt, et rebusløp, et «escape game» eller Amazing Race. Oppgaveløsningen varierer litt avhengig av spilltype, men konkurransefaktor og moro blir det uansett.

– Det mest vellykkede er når oppgavene utarbeides i samarbeid med kunden. Og et lokalt tilsnitt bidrar til å høyne opplevelsen. Da kan man lære litt om stedet man er på, eller man kan oppdage ukjente perler i egen hjemby, sier Reistveit.

Har du lyst til å arrangere «Smak av» selv? Ta kontakt med Connections for en uforpliktende samtale!