Chat with us, powered by LiveChat
Post bilde

Topp 10 internasjonale destinasjoner for din firmatur

Vi har samlet våre 10 utenlandske favorittdestinasjoner, som alle byr på unike rammer for firmaturen.

De mest vellykkede firmaturene inneholder alt fra faglig påfyll til engasjerende opplevelser. Sosiale aktiviteter, teambuilding og kulinariske opplevelser krydrer gjerne programmet. Firmaturen skal gi kompetanseheving, bygge samhold og skape nye relasjoner.

Våre prosjektledere har besøkt de fleste verdenshjørner, og deler ofte sine tips. I denne artikkelen har vi samlet våre 10 utenlandske favorittdestinasjoner, som alle byr på unike rammer for firmaturen.

 1. Wien
  Østerrikes hovedstad, hjem til Mozart og Strauss. Wien er på mange måter Europas kulturhovedstad, og danner eventyrlige rammer for din firmatur. Her har du mulighet til å ta med ansatt-gjengen på kulturtilbud av høy kvalitet, eller nyte verdens beste snitsler etter en lang dag med faglig påfyll. Ta et cruise på elven Danube, eller lei segways til hele kollega-gjengen. En flott måte å oppleve Wien på!

 2. Utrecht
  Sjarmerende Utrecht! Et Amsterdam i miniatyr som myldrer av små gater og kanaler på kryss og tvers, caféer og restauranter, butikker, vakre bygg og endeløst med sykler. En perfekt firmatur-destinasjon kun 40 minutter fra Schiphol. Utrecht er Nederlands fjerde største by, med historie helt tilbake til middelalderen. Her er det vanskelig å kjede seg!

 3. Palma
  I Mallorcas hovedstad Palma finnes det flust av særegne hoteller, verdens beste tapas og et pulserende uteliv året rundt. Hva med å føre firmaturen din rett ombord på en herlig katamaran eller seilbåt? Eller ta med ansatt-gjengen til en bortgjemt vingård med langbord under stjernehimmelen? Bryt opp det faglige innholdet med et bad i Middelhavet! Hasta Luego!

 4. Praha
  Praha er en av verdens vakreste byer, uten tvil. Praktfull arkitektur og lave priser gjør byen til en populær destinasjon for firmaturer. Her vasser man i severdigheter, flotte hoteller og de gamle gatene har en helt spesiell atmosfære. Hva med å legge inn et middagscruise på elven Vltava? Praha er ekstra fin etter mørket faller på, med sine mange opplyste slott og broer.

 5. Alicante
  Hovedstaden i Valencia-regionen, Alicante, har gått fra å være en sjuskete havneby til et populært feriested som yrer av liv. De mange middelhavsstrendene frister til jevnlige pauser i det faglige programmet. Byen har en sjarmerende gamleby (El Barrio) som full av tapasbarer og severdigheter. Til Alicante er det gode flyforbindelser fra Norge, og best av alt: Her er det 320 soldager i året!   

 6. Færøyene
  En litt annerledes firmatur? Da er Færøyene stedet å dra. Denne øygruppen midt ute i Atlanteren er vill, vakker og urørt. Her bor et øyfolk, rause og stolte, som gjerne ønsker deg velkommen. Landet byr på natur- og kulturopplevelser utenom det vanlige, mens Golfstrømmen sørger for et behagelig klima. Legg firmaturen til hovedstaden Torshavn eller til en av de små bygdesamfunnene på en av øyene. Overalt vil synet av spektakulært landskap imponere de fleste av oss. Torshavn er bare to timer unna Oslo med fly.

 7. København
  Så nært, men likevel så eksotisk! Nordens hovedstad København byr på kultur, design og shopping i fleng. Byen er en populær destinasjon for firmaturer året rundt, med sin gode tilgjengelighet og sine flotte konferansehoteller. Og for ikke snakke om sin innovative matscene! København regnes som et kulinarisk mekka, og du finner alt fra eksperimentelle retter til tradisjonell cuisine. I København blir definitivt smaksløkene tilfredsstilt!

 8. San Sebastian
  Denne vakre kystbyen, som er selve kjernen i Baskerland, byr på hvite strender, spennende historie og fascinerende baskisk kultur og mat. Hvorfor ikke kombinere firmaturen med en fotballopplevelse? Real Sociedad spiller sine kamper på Anoeta Arena i San Sebastian. Eller ta med ansatte-gjengen på en vinsmakingstur fra vingård til vingård på sykkel? Dette er helt klart en destinasjon som byr på opplevelser for alle sanser!

 9. Bratislava
  Det er verdt å oppleve Bratislava, hovedstaden i Slovakia! Med sine 450 000 innbyggere er denne flerkulturelle elvebyen en av Europas minste hovedsteder. Til tross for sin unike sjarm har byen rimeligere hoteller og færre tilreisende enn storbyene i nabolandene. Turister og tilreisende samles i den vakre gamlebyen Staré Mesto fra det 13. århundre, og byen deles i to av elven Donau. Visste du at nærmest alle barer og restauranter i Bratislava serverer lokal øl og vin av høy kvalitet? Det finnes mange moderne hoteller med alle fasiliteter, som elegant er tilpasset byens unike arkitektur.

 10. Comosjøen
  Kun en times togtur unna godt tilgjengelige Milano ligger Italias perle, Lago di Como. Landskapet og byene rundt sjøen er så latterlig vakkert at det minner om en teaterkulisse. For de som ønsker en mer aktiv firmatur passer Comosjøen utmerket. Her står natur- og kulturopplevelsene i kø. Omringet av frisk luft tilbys båtturer, klatring eller sykkelturer. De vakre landsbyene ligger som perler på en snor, og overalt serveres mat og vin i verdensklasse. Comosjøen innfrir alle forventninger du har til Italia!

Ble du ekstra fristet nå, og kjenner det er på tide å samle de ansatte til faglig og sosialt påfyll? Nye impulser og et avbrekk fra kontoret?

Enten du fortsatt er tidlig i planleggingsstadiet, eller klar til å bestille billetter øyeblikkelig, står vi Connections klare til å bistå deg med firmaturen.

Men husk, vi leverer også firmaturer i hele Norge. Også i eget land finnes det strålende destinasjoner som har mye å by på, året rundt.

Ta kontakt med en av våre prosjektledere i dag!  

USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet