Chat with us, powered by LiveChat
Post bilde

Topp 5 norske destinasjoner for din firmatur

Vi har samlet våre 5 norske favorittdestinasjoner for firmaturen.

Vårt langstrakte land har mye å by på! Flust av spennende destinasjoner danner rammene for den perfekte firmaturen. Her er våre topp 5 favoritter – fra Egersund i sør til Svalbard i det høye nord.

 1. Egersund-regionen – Trehusbebyggelse og et hav av muligheter
  Regionen som har det meste. Egersund med et historisk bysentrum med hvite trehus, nisjebutikker og restauranter. Omringet av en vakker kystnatur med strender og fjordlandskap. Kun 1 times kjøring fra Sola flyplass er Egersund-regionen lett tilgjengelig for din firmatur.

  Ærverdige Grand Hotell midt i Egersund sentrum er vel verdt et besøk. Det er også historiske Sogndalstrand Kulturhotell, 3 mil sør for Egersund. Hotellet var opprinnelig et gammelt ladested fra seilskutetiden og består av 11 forskjellige små hus hvor gata er hotellets “lobby”.

  Kystlinjen utenfor Egersund byr dessuten på mye gøy. Ansatt-gjengen kan blant annet bli med på coasteering, en aktivitet hvor du leker og utforsker havet i våtdrakt, hjelm og flytevest. Ellers er fantastiske Jøssingfjord Science Museum og Helleren definitivt et sted å oppleve.

 2. Moss – Spa og velvære møter et rikt kulturliv
  1. juni 2023 åpner Hotel Riviera på Verket i Moss. Med sin sjønære beliggenhet byr hotellet på 172 rom, konferanse- og selskapslokaler, restaurant og bar på strandpromenaden, og toppetasje med spa-avdeling.

  I Moss møtes dessuten en spennende industriarv og et rikt kulturliv. Høydepunktene på kunstarenaen kommer som perler på en snor. Galleri F15, Røed Gård og Refnes Gods, for å nevne noen.

  I umiddelbar nærhet til Moss ligger Norges flotteste badehotell, Støtvig Hotel og spa. Og ikke minst populære Son Spa noen mil lengre nord. Å ta med ansatt-gjengen på spa er alltid en god ide!

 3. Hamar – Middelalderhistorie ved Norges største innsjø
  Ved Mjøsas bredder finner vi sjarmerende Hamar, en liten by med 32 000 innbyggere. Takket være ny og spennende arkitektur, og flere år med god byplanlegging, byr Hamar nå på et yrende byliv. På sommerstid tiltrekker trendy Koigen seg mange gjester. Her er det food trucks, stupetårn, badestrand og volleyballbaner. En kort spasertur fra Hamar sentrum ligger Domkirkeodden, kåret til et av verdens vakreste museer. Et friluftsmuseum som formidler historien fra vikingtid, middelalder og frem til i dag.

  Ellers er Hamar-regionen full av sjarmerende gårdsutsalg det er vel verdt å stikke innom. Eller hva med å ta med de ansatte på «Mjøsas svane», Skibladner, verdens eldste hjuldamper i drift. Om bord i restauranten Første Plads Madsalon tilbys utsøkte måltider.

  Hedmarksvidda byr dessuten på flust av turstier og skiløyper på vinterstid, og overnattingsmulighetene i Hamar er varierte og mange, med tanke på byens størrelse.

 4. Trøndelag – Et kulinarisk mekka
  Visste du at Trøndelag de siste årene har blitt en verdenskjent matdestinasjon? Og at verdens beste sjømat kommer fra Hitra og Frøya, to øyer på Trøndelagskysten? Det er kortreist, jordnært, lidenskapelig og ikke minst ferskt.

  Trondheim, i hjertet av Trøndelag, byr dessuten på hoteller av topp kvalitet, variert byliv, shopping og kulturtilbud. Kombinert med trønders kokkekunst danner dette unike rammer for din neste firmatur.

 5. Svalbard – Storslått natur og en vibrerende by på toppen av verden
  Mange tror Longyearbyen og Svalbard utelukkende handler om urørt arktisk natur og vilt dyreliv. Dette er helt klart en viktig del av Svalbardopplevelsen, men reisemålet byr på så mye mer! Lille Longyearbyen er nemlig en «arktisk metropol», full av knallgode restauranter, barer og kafeer. Svalbard er dessuten tax-fritt og Longyearbyens butikker frister mange til å fylle opp kofferten før hjemturen.

  I Longyearbyen finnes det også flere gode overnattingssteder. Svalbard Hotell Polfareren er et lite sentrumshotell med flotte rom og god frokost. Funken Lodge er hakket opp i pris og kvalitet, og byr på en storslått utsikt over byen og fjellene.

  10 mil fra Longyearbyen med snøscooter eller båt ligger Isfjord Radio. En gang en gammel radiostasjon, i dag et lite kvalitetssterkt hotell med få rom og kortreist mat. En opplevelse for livet!

Frister det med et avbrekk fra kontoret? På tide å samle dine ansatte til faglig og sosialt påfyll?

Vi i Connections står klare til å bistå deg med firmaturen, enten du fortsatt er tidlig i planleggingsstadiet, eller klar til å bestille billetter øyeblikkelig.

Kontakt en av våre prosjektledere for å høre hva vi kan få til.

Se også våre topp 10 internasjonale destinasjoner for din firmatur.

USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet